Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης - Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών

Η αγάπη της κόρης μου για την best seller σειρά Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης είναι πλέον γνωστή! Η πρώτη της επαφή με αυτή την σειρά έγινε πέρσι . Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, με το που κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της σειράς, σπεύσαμε να το προμηθευτούμε!

Δεν υπάρχει κορίτσι που δεν έχει ακούσει γι΄ αυτό το ημερολόγια. Η σε μικρές δόσεις χιουμοριστική εικονογράφηση κάνει την ανάγνωσή ακόμα πιο διασκεδαστική. Από τα καλύτερα παιδικά βιβλία. Μία σειρά που λατρεύουν τα κορίτσια γεμάτη περιπέτειες.
Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! 
Εδώ συναντάμε το ζήτημα της φιλίας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα .Η Νίκι και τα μέλη του συγκροτήματός της ανυπομονούν να έρθει το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ καλοκαίρι της ζωής τους. Τις συναυλίες της περιοδείας του πασίγνωστου συγκροτήματος Κακά  Αγόρια θα τις ανοίγουν αυτές! Η Νίκι αρχίζει να ανησυχεί η Μακένζι Χόλιστερ εμφανίζεται και ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της περιοδείας. Η ολική καταστροφή, ωστόσο, έρχεται όταν μάθει ότι θα χρειαστεί να συγκατοικήσουν... Θα ζήσει η Νίκι την περιοδεία των ονείρων της ή θα μεταμορφωθούν όλα από ΤΕΛΕΙΑ σε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.Σε νέα περιπέτεια, η Νίκι μας διηγείται τις περιπέτειές της με το συγκρότημά της και τους κινδύνους που μάλλον θα συναντήσει! Τα βιβλία της ξενέρωτης δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις των παιδιών. Διασκεδάζει, διαβάζεται εύκολα και γρήγορα και σίγουρα μαγεύει τα παιδιά! Ένα φοβερό βιβλίο που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους και δείχνει πόση σημαντική είναι η φιλία!

Οι περισσότεροι γονείς αποφεύγουν την ξενέρωτη! Αν σκεφτούμε όμως ότι κάθε τι έχει την αξία του τα βιβλία της ξενέρωτης χαρίζουν γέλιο στα παιδιά, κυρίως στα κορίτσια, και το σημαντικότερο είναι πως είναι ένα βιβλίο που θα διαβάσουν σίγουρα χωρίς μουρμούρα! Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς στα κορίτσια και μην ξεχνάμε ότι η επαφή των παιδιών με τα βιβλία έστω και με αυτά που οι γονείς θεωρούν ανούσια είναι σημαντική!

Θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου