Αγάπη από μπισκότο/Εκδόσεις Μ. Σιδέρη

Η αγάπη από μπισκότο είναι μια γλυκιά ιστορία που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη
Είναι μια γλυκιά ιστορία όπου συναντούμε έναν γλυκό άνθρωπο και μόνο καλά έχει κάνει. Ο κύριος μπισκοτούλης έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο με μπισκότα που μοιράζει σε όλα τα παιδιά. Γι΄αυτό και τον αγαπούν για την πράξη που κάνει. Νιώθει ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττει και αποφασίζει να το ανταποδώσει, με μια συλλεκτική έκδοση μπισκότων.

Συναντά πολλά εμπόδια γιατί θέλει ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο δεν πετυχαίνει και στενοχωριέται. Δεν τα παρατάει, θα επισκεφτεί μόδιστρους, τεχνίτες και ειδικούς για να πετύχει το καλύτερο σχέδιο. Όμως μέσα από την αγάπη που έχει θα καταφέρει,  να πετύχει το σχέδιο που θέλει . Η ιστορία αναφέρεται στην γενναιοδωρία στη συνεργασία και φυσικά στην αγάπη. Γιατί αν υπάρχει αγάπη όλα γίνονται.

Ο κύριος Μπισκοτόπουλος έχει έναν μεγάλο στόχο: θέλει να προφτάσει να ετοιμάσει και να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τη συλλεκτική σειρά μπισκότων του. Θα επιστρατεύσει όλα τα διαθέσιμα μέσα. Αλλά, η ανεξίτηλη αγάπη του για τα παιδιά και η συμβουλή του Βασιλιά Μπισκοτένιου θα είναι τελικά η κινητήριος δύναμη για να επιτύχει τον σκοπό του. Είναι σαν όλο το σύμπαν να συνωμοτεί μαζί του για να εκπληρώσει την πιο γλυκιά του επιθυμία, την Αγάπη από Μπισκότο.

Ένα γλυκό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά που ξεδιπλώνει αξίες και έννοιες όπως η ευγνωμοσύνη, η προσφορά, η γενναιοδωρία, η αλληλεγγύη, η τιμιότητα, η συνεργασία με φόντο την ανυπέρβλητη δύναμη της αγάπης.

Αναζητήστε το μέσα από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου