Οι νότες της αγάπης/ εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

 Οι νότες της αγάπης


Κυκλοφόρησε από τις  εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη το παιδικό παραμύθι του συγγραφέα κυρίου Σταύρου Γραμματόπουλου με τίτλο ''Οι νότες της αγάπης'' που ''ακουμπάει'' στις καρδιές των μικρών παιδιών. Μία ιστορία που ψυχαγωγεί καί διδάσκει την ομορφιά της αγάπης την ίδια στιγμή. 


Γιατί η αγάπη είναι παντού. Οι φιλίες που γεννιούνται στην μικρή μας ηλικία είναι κι αυτές που μας καθορίζουν καί μας στιγματίζουν σε μεγάλο βαθμό στην μετέπειτα πορεία της ζωής μας. Οι φίλοι καί οι φίλες είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Ειδικά αυτές που κρατούν από την παιδική μας ηλικία είναι οι πιο αγνές κι ειλικρινείς. 


Η σύναψη της φιλίας αποτελεί μία από τις πολυτιμότερες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κανείς, ενώ παράλληλα αναφέρεται σε μία σχέση, η οποία φαίνεται να συντροφεύει τον άνθρωπο ήδη από την πρώτη παιδική ηλικία. Εμένα το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ καί σας προτείνω να το αναζητήσετε καί να το διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας. Ειδικά αυτήν την περίοδο που για ακόμη μία φορά είμαστε αναγκαστικά κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, η ανάγνωση βιβλίων είναι η κάλλιστη λύση για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους αλλά καί να κρατήσουμε ζωηρή την ψυχολογία τους. 


Το συγκεκριμένο παραμύθι είναι ιδανική επιλογή λόγω του τρόπου που έχει γραφτεί κι αποτυπωθεί η ιστορία μέσα στις σελίδες του βιβλίου, του ιδιαίτερου σχήματος του βιβλίου καθώς καί της εξαιρετικής εικονογράφησης που το κοσμεί.

Tο βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου