Καρδούλες γεμιστές
Πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Και λες να φτιάξω κάτι σχετικό με την ημέρα των ερωτευμένων;; Έψαξα από εδώ, έψαξα από εκεί και τελικά είδα στο ίντερνετ τη παρακάτω έξυπνη συνταγή. Πήρα έτοιμη σφολιάτα <<σιγά μην φτιάξω φύλλο>> και απλώς λίγο με το πλάστη το πάτησα και το άνοιξα! Σε αυτό βοήθησε και ο Γιάννης ! Μέτα πήρα κουπατ καρδούλα αλλά η δική μου ήταν πολύ μικρή και με παιδεψε και άργησα ! Τελοσπαντων και αφού έβγαλα τα σχήματα τα τοποθέτησα στη σειρά και μετά με μια μαρμελάδα σπιτικη βερίκοκο της μαμάς Βάρβαρα έβαλα μια κουταλιά του γλυκού πάνω σε κάθε καρδούλα
Τις καρδουλες τις κόλλησα μεταξύ τους δυο , δυο και τις πάτησα λίγο με το πιρούνι στην άκρη!
Όμως το φύλλο φούσκωσε τόσο πολύ που τις ξεκόλλησε μεταξύ τους!
Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου! Τις φάγαμε και έτσι και ήταν μούρλια! Τις έφτιαξα 3 μέρες νωρίτερα από την ήμερα των ερωτευμένων και επειδή μας άρεσαν τις φάγαμε σε 2 μέρες! Υπέροχες ήταν, όπως μας είπε και ο μικρο μας !
Δοκιμάστε και εσείς ,αλλά με ένα μεγαλύτερο κουπατ!
καλή σας δημιουργία και καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου