Ποίος έρχεται;;;

Η αλήθεια είναι οτι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αυτή που σου μεταφέρεται από όλα τα μέσα και με κάθε μέσον καθημερινά, δεν είναι και η καλλίτερη.
Ούτε σε προδιαθέτει για γιορτές και πανηγύρια
Αν όμως υποκύψουμε σ αυτή την ψυχολογική υποβάθμιση,τότε τίποτα δε θάναι καλλίτερο ή θα ελπίζουμε να γίνει.
Έτσι με τις όποιες δυνάμεις μας βοηθάμε στην ανακούφιση της κατάστασης και φροντίζουμε και για τη δική μας ψυχική υγεία, η οποία βάλλεται και από τα εσωτερικά μας προβλήματα, με τους Νόμους και τις επιβολές και τις δυσβάσταχτες φοροεισπράξεις και τα προσωπικά του καθενός που δεν υστερούν σε σοβαρότητα.
Βλέπετε ο εχθρός  επιχειρεί απο πολλά μέτωπα!
Εγώ έχω επιλέξει  μία αθόρυβη βοήθεια όπου κι όπως μπορώ και από την άλλη να κλείνω την τηλεόραση (χρόνια ισχύει αυτό) και να κλείνομαι στο εργαστήρι, όπου ή σας διαβάζω,ή ταξιδεύω μέσα απο τις εικόνες -δημιουργίες των άλλων ή δημιουργώ δικές μου ονειρικές εικόνες.
Είναι κι αυτό μία αντίσταση, ένα αντίδοτο στο φαρμάκι των ημερών.

Και τι ωραιότερο οταν καρτερείς νάρθουν Χριστούγεννα;;;
Μία εποχή του χρόνου που από μόνη της σου φέρνει χαμόγελο αισιοδοξίας στα χείλη.
Έτσι ανάμεσα σε καμβάδες, υφάσματα, ξύλινα,χαρτοπετσέτες, ριζόχαρτα, ένας απίστευτος αχταρμάς που αν τον φωτογραφίσω κάποια στιγμή θάμαι το όνειδος της κάθε νοικοκυράς, αλλά η χαρά του crafter προσπαθώ να κλείνω τ αυτιά στα κακά νέα και ν ανοίγω νέους ορίζοντες φωτεινούς για μένα και τους άλλους.
Κάπως έτσι ,μ αυτές τις σκέψεις, με βαρειά καρδιά απο όλα τα παραπάνω κι οχι μόνο, έκανα την αρχή
Και πιστέψτε με, ...σα να αλάφρυνα!
Σαν να πέταξα έννοιες, άγχη, προβλήματα και να φορτώθηκα αγνό, απάτητο χιονάκι που όχι μόνο δε με βαραίνει αλλά μου ξαλαφρώνει την καρδιά!
Με οδηγεί σε παιδικά παραμύθια και πατάω πάνω στις πατημασιές του Αγίου των παιδιών ,κι όλο γεννάω ιδέες και οι ιδέες δημιουργίες!

Λεπτομέρεια απο την μύτη. Σπιτάκια χάρτινα και δεντράκια απο σύρμα

Σήμερα λοιπόν,έτσι για το καλό του Μήνα και για να κάνουμε καλό ποδαρικό στο Πανηγύρι που οργανώνει κάθε χρόνο με περισσή φροντίδα η Κάτια μας, μια Αγιοβασιλιάτικη γαλότσα!
Μια γαλότσα,που ένα χρόνο και περίμενε υπομονετικά στη γωνία, αλλά νομίζω ανταμείφθηκε πιο πλούσια απ ο,τι και η ίδια ήλπιζε!
Santa's boot with 3d Decoupage

Φτιάχτηκε με πολλή Αγάπη και επιμέλεια και έγινε αμέσως κτήμα ενός πολύ αγαπημένου μου προσώπου.
Πόσο χαίρομαι όταν τα μικρά και ασήμαντα δημιουργήματά μου επιλέγονται να στολίζουν κάποια σπίτια, άλλες φορές γνωστών ,άλλες αγνώστων.
Θάχουν κάτι απο μένα, με πολύ πολύ έννοια και σεβασμό.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι,γιατί ακολουθούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές,γεμάτες χρώμα,μεράκι και αισιοδοξία.
Μη ξεχνάτε, η χειροτεχνία είναι η καλλίτερη ψυχοθεραπεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου