Διαβάζω και διασκεδάζω: Στο αγρόκτημα και στο κηπο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Η μικρή μου βιβλιοφάγος είναι 24 μηνών, και η αγαπημένη της κατηγορία βιβλίων είναι τα βιβλία με κινούμενα μέρη. Πριν λίγες ημέρες αποκτήσαμε δύο τέτοια βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και τη σειρά Διασκεδάζω και Διαβάζω, και πολύ τα αγαπήσαμε! Είναι βιβλία μικρού μεγέθους, ώστε να μπορούν τα μικρά μας παιδιά να τα χειρίζονται, και είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό χαρτόνι ώστε να μην σκίζονται εύκολα, 


Το πρώτο βιβλιαράκι έχει τίτλο "Διαβάζω και διασκεδάζω: Στο αγρόκτημα" και περιγράφει με στιχάκια και διασκεδαστικές κινούμενες εικόνες τη ζωή στη φάρμα! Τα παιδιά εξερευνούν με τα χεράκια τους τι κρύβει ο στάβλος, διασκεδάζουν με την μεγάλη λαίμαργη αγελαδίτσα, τα ατίθασα προβατάκια και τις περιπέτειες του αγρότη! 


Η μικρή μας σταλίτσα το αγάπησε,
αφενός γιατί είχε τις κινούμενες εικόνες, και αφετέρου γιατί περιείχε ζωάκια για τα οποία καθημερινά τραγουδάμε, και λέμε παραμύθια (γουρουνάκια, αγελαδίτσες, προβατάκια κτλ). Ειδικά όταν φτάναμε στην τελευταία εικόνα που είναι ο αγρότης επάνω στο άλογό του, η μικρή έπαιρνε δρόμο και ανέβαινε κι εκείνη στο δικό της κουνιστό αλογάκι και κάλπαζε κι εκείνη σαν τον άνεμο!!!


Το δεύτερο βιβλιαράκι έχει τίτλο Διαβάζω και διασκεδάζω : στο κήπο και περιγράφει με πολύ ωραίο απλό έξυπνο τρόπο τη ζωή στο κήπο. 

Απλά λόγια, μεγάλες και εντυπωσιακές εικόνες που μαγνητίζουν τον αναγνώστη 
 Μπορεί ο μεγάλος μας γιος να είναι 4 χρονών και να μην είναι για την ηλικία του αυτά τα βιβλία, πραγματικά τα ζήλεψε και μου ζήτησε ότι θέλει και αυτός τέτοια κινούμενα βιβλιαράκια

Πραγματικά θα τα αγαπήσετε



Υπάρχει ολόκληρη σειρά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο







Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου