Μια παστέλ βάφτιση!

Μια παστέλ βάφτιση!

Πήραμε στα χέρια μας το δειγματολόγιο με τις φωτογραφίες της βάφτισης! Γιούπι!
Η μικρή στις πρώτες που βγάλαμε πριν το μυστήριο είναι τόσο σοβαρή..δεν γελάει το χειλάκι της καθόλου..μόνο όταν την πήρε η νονά της και αρχίσαμε κι εγώ κι ο μπαμπάς της να κάνουμε γκριμάτσες τότε άρχισε τα γελάκια..ευτυχώς! Οι φωτογραφίες μέσα στην εκκλησία είναι οι κλασσικές, με τον παπά πρώτο φόντο και το παιδάκι μου λαδωμένο σαν γεμιστό (σας τα είπα..). Τουλάχιστον μετά, όταν έφυγε ο κόσμος βγάλαμε πολύ ωραίες φωτογραφίες! Ακούμπησα για μια στιγμή την Αθηνά στον στολισμένο πάγκο και τρελάθηκε με τις μπομπονιέρες! Ήθελε να τις πιάσει, να τις σπρώξει, φώναζε..το καταευχαριστήθηκε! Κι εμείς βέβαια που την βλέπαμε έτσι γελαστή με το πανέμορφο δαντελωτό φόρεμα και το δαντελένιο λουλούδι στα μαλλιά!
Σας έχω και φωτογραφίες όπως υποσχέθηκα!
Πρώτα τα κεράσματα μας! Λεμονάδα και βυσσινάδα για τους διψασμένους (όλους δηλαδή) και cupcakes βανίλλια στα χρώματα της βάφτισης με το μονόγραμμα Α πάνω!


Σειρά έχουν οι μπομπονιέρες μας! Είχαμε μαξιλαράκια ντυμένα με μωβ παστέλ ύφασμα και γεμισμένα με φρέσκια λεβάντα. Μοσχοβολούσε ο τόπος! Πάνω στην καθεμία δεμένα λίγα κουφέτα για την παράδοση. Η παιδική μας είχε μέσα μπουκαλάκι-σαπουνόφουσκα, ένα lollipop γλειφιτζούρι και κουφέτα με smarties..ήταν πεντανόστιμα!


Για το τέλος κράτησα φωτογραφίες με την Αθηνά χαρούμενη, στολισμένη και λαδωμένη πάνω από τις μπομπονιέρες να χαλαρώνει και να το απολαμβάνει!


Τώρα πρέπει να διαλέξω φωτογραφίες για το ψηφιακό άλμπουμ! Αχ, τι καλά! Τρελαίνομαι για φωτογραφίες..ειδικά αν πρωταγωνιστεί το παιδάκι μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου